Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da K-9 Kurt Köpeği hırsızları yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipler suçlulara yönelik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Karaköprü İlçesinde bir evden LCD TV, Çapa Motoru ve K-9 Cinsi Kurt Köpeği kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Durumu fark eden ev sahibi Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri yapılan incelemelerin ardından olayının aydınlatılması ve şüpheli veya şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık şüphelilerinin Ö.F.A. ve M.A. olduğu tespit edildi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan operasyon sonucunda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli Ö.F.A. ve M.A. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaeine gönderildi.

JASAT ekipleri ayrıca hırsızların çaldıkları köpeği Bin 500 TL karşılığında M.F.T. isimli şahsa sattıklarını tespit etti. Daha sonra köpek M.F.T. isimli şahıstan alınarak sahibine teslim edildi. Köpeği alan şahıs hakkında “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan adli işlem başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49