Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da iki araç çarpıştı,  2 Ölü 6 yaralı
Kaza Şanlıurfa - Diyarbakır karayolunun 4. kilometresi Gerçek Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Haçım Karaca idaresindeki 59 TM 100 plakalı otomobil ile Abdullah Aslantaş yönetimindeki 06 DOY 733 plakalı hafif ticari ara ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisi araçlar yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve Polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşanılan kazada sürücü Haçım Karaca ile Baran Karaca’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazada ayrıca Abdullah Aslantaş, Medeni Aslantaş, Emrah Aslantaş, Ümran Aslantaş, Bilal Özdemir ile Recep Yıldız ağır yaralandı.
Yaralılar ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeni ile yol bir süre trafiğe kapatılırken Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.
Siverek Kaymaklığına vekaleten bakan Bozova kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt hastanede yaralı yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49