Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104’nci yıldönümü Şanlıurfa’da çeşitlik etkinliklerle kutlandı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan 2002 Vakıflar İlkokulu'nda düzenlene törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Öğrencilerin günün önemine dair şiir ve konuşmalarının ardından Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu konuşma gerçekleştirdi.
“ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI EN İÇTEN DİLEĞİMLE KUTLUYORUM”
Günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu;
“Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye büyük millet meclisleri açılışının 104. yıl dönümünde yüce meclisimizin ilk başkanı cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk silah arkadaşlarıyla aziz şehitlerimizi gazilerimizi saygı şükran ve milletle anıyoruz ülkemizin milletimizin ve tüm dünya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı en içten dileğimle kutluyorum ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı milletçe kutlamanın gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz her daim devlet kurma kabiliyetinde olan aziz milletimiz Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir şiarıyla umutla inançla ve dualarla bir Cuma namazı sonrası açılan Türkiye büyük millet meclisimiz bir kez daha kararlığını ortaya katmıştır biliyorum ve inanıyorum ki çocuklarımız cumhuriyetin ikinci yüz yılını yani Türkiye yüz yılını inşa edecek güçlü Türkiye’yi omuzlarında yükselttirecek ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için tereddüt etmeden çaba göstereceklerdir büyükleri olarak bizler aziz milletimizin ve tüm mazlum milletlerin umut çiçekleri olan çocuklarımız donanımlı yetenekli ve şuurlu nesiler olarak yetişmesi için her türlü tedbiri alıyor almaya devam edeceğiz” dedi.
Minik öğrenciler halay ve horon gösterisi ile performanslarını sergiledi. Çocuklar daha sonra Palyaço gösterisi ve yüz boyama etkinlikleri ile doyasıya eğlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49