Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Valiliğinde bayramlaşma!
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ev sahipliğinde Valilik binasında Ramazan Bayramı dolaysıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törene İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Gaziler, Kamu, kurum müdürleri, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Hasan Şıldak, tüm vatandaşların Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
Misafirleriyle tek tek bayramlaşan Vali Şıldak burada yaptığı konuşmada, "Programımıza katılan toplumumuzun her kesiminden misafirimizin bayramını kutluyor, geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Huzur şehri Şanlıurfa’mızda Allah nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. Davetin yoğun geçmesi bizleri mutlu etti. Sizleri burada kısa süreliğine de olsa misafir etmekten gerçekten büyük mutluluk duydum. Bir gerçek de ortaya çıkmış oldu, bu salon bize yetmiyor. Şanlıurfa gibi geniş bir vilayettebayramlaşma için çok daha ferah ve geniş alanlara ihtiyaç olduğu da açıktır. Buraya gelerek ilimizin birliği ve bütünlüğü adına bir mesaj vermiş oldunuz. Yaklaşık sekiz aydır burada görev yapıyoruz. Bu şehrin en belirgin özelliği bence huzur ve hoşgörü şehri olması. Biz de bunun için çaba gösteriyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde her birimizin vereceği katkıyla bu vilayetin örnek teşkil edecek uygulamalara imza atmasını gönülden temenni ediyorum. Şanlıurfa’yı temsil eden her kesimden sizler buradasınız. Sizler vasıtasıyla da ailelerinize, çalışma arkadaşlarınıza, mensupolduğunuz camialarınıza en derin sevgilerimizi, saygılarımızı ve iyi dileklerimizi iletiyorum" dedi.
Program, tebriklerin kabulü ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49