Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Şehirlerarası otobüs terminalindeki kavgada ölü sayısı 2’ye çıktı
Kavga Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi, Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Şehirlerarası otobüs terminaline gelen bir grup ile terminal içerisinde bilet satışı yapan firma yazıhanesinde bulunan kişiler arasında henüz belirlenemeyen nedenle silah ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı.
Terminal içerisindeki polisler kavgaya müdahale etmek istedi. Çıkan silahlı kavgada biri polis memuru 11 kişi yaralandı, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Dün çıkan silahlı kavgada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Halil Deveci hayatını kaybetmişti. Hastanede tedavi altına alınan Muhammet Deveci müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavgada ölenlerin sayısı 2'ye yükselirken, yaralanan 9 kişinin tedavilerine devam ediliyor.
Polis ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49