Öne Çıkanlar polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu Kuruldu
ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP –ÖZEL HABER
Gaziantep ilinde Bulunan Şanlıurfa, Şanlıurfalı Dernekler Bir araya Gelerek özlenen ve beklenen Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu kurdular.
Şanlıurfa Hem Şehri Dernekleri Federasyonlaşma yolunda ilk adım olarak Gaziantep ilinde Bir Özel otelin konferans salonunda ilk defa Federasyon çatısı altında bir araya geldiler.

Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Teyfik Gülsoy yapmış olduğu açılış konuşması ve Federasyonun kuruluş amacı ve hedefleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Gülsoy, Şanlıurfalıların sözünü Urfalıların söyleyeceğini hiç kimsenin Urfalıların sözünü ben söylerim deme hak kınada haddin ede sahip olmadığını vurguladı.
Gülsoy, Birecik, Bozova, Suruç, Halfeti, Birecik kendirciler ve Şanlıurfa merkez ilçe dernekleri başkanları bu federasyonda kurucu dernek olarak yer alacaklarını yaptıkları konuşmalarla açıkladılar.
Gülsoy, Gaziantep Halfetililer Derneği Onursal Başkanı Mehmet Erdoğan `a, İş Adamı Mehmet Kendirci `ye ,İş Adamı Güven Öztürk ` e , Avukat Mahmut Birlik `e , Mustafa Yıldırım `a , İş Adamı Hüseyin Akay `a , İş Adamı İrfan Çelik aslan `a ,İş Adamı Mehmet Haz `a ve Tüm Dernek Başkan ve yönetim kurulu üyelerine Teşekkür ediyorum . Ayrıca Ak Parti Gaziantep Milletvekilimiz Şanlıurfalı Hem şehrimiz Avukat Müslüm Yüksel Vekilimize gecemize katılımı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Şanlıurfa için şimdi birlik zamanı diyoruz. Şanlıurfalılar olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz, federasyon kapımız herkese açık olacak. Telefonlarım her zaman Şanlıurfalı hemşerilerimizin hizmetinde olacağız Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu olarak Gaziantep ilimize, Şanlıurfa ilimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Avukat Müslüm Yüksel ise Şanlıurfa Dernekleri Federasyonun birlik ve beraberlik için önemli olduğunu. Gazi şehre daha çok katkının sağlanmasını üretim ve istihdamda Urfalılara büyük görevler düştüğünü günün 24 saatinde Gazianteplilerin ve hemşerilerinin hizmetinde bulunduğunu dile getirdi.

Birlik ve beraberlik içinde çekilen fotoğraf çekimi ile son buldu .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49