Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Başkan Canpolat Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Terör Operasyonu..
Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl ilki yapılan TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği coşkulu bir katılım ile start verdi. Oldukça yoğun ilginin olduğu bilim Şenliği 3 gün sürecek olup örgenciler burada becerirlerini sergileyecekler
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK, GAP Bölge Kalkınma İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının desteklediği, TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği açılış töreni ile başladı.
Turgut Özal Parkı'nda yapılan açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlik, açılış konuşmalarının ardından halk oyunları gösterisi ile başladı. Şenliğe katılım yoğun oldu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaTeror
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49