Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da feci kaza, Babaanne ve torunu öldü, 2 torunu yaralandı
Kaza Karaköprü İlçesine bağlı Yedikuyu Mahallesi Diyarbakır Şanlıurfa karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre karşıdan karşıya geçmek isteyen, babaanne Yıldız Canpolat (52) ile torunları İsa Canpolatlı (8), Ahmet Canpolatlı (10) ve Serdar Canpolatlı (4) isimli kişilere karşıdan gelen A.Ç. (32) yönetimindeki 72 ABC 651 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle babaanne ve 3 torunu yola savrularak ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan babaanne Yıldız Canpolat (52) ile torunları İsa Canpolatlı (8), Ahmet Canpolatlı (10) ve Serdar Canpolatlı (4) yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan babaanne Yıldız Canpolatlı ile 8 yaşındaki torunu İsa Canpolatlı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Otomobil sürücüsü A.Ç. jandarma ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49