Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da feci kaza, 1 ölü, 1 yaralı
Kaza, Şanlıurfa- Akçakale Karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre İmam U. yönetimindeki 34 EB 7514 plakalı otomobil, seyir halindeyken karşı yönden gelen 16 yaşındaki Ömer Ş. yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ömer Şahin ve Mehmet Y. yola savrularak ağır yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazanın yaşandığı bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan 16 yaşındaki Ömer Şahin ve 17 yaşındaki Mehmet Y.’ye yapılan ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan ağır yaralılardan Ömer Şahin doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Y.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49