Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da ekmeğe zam geldi

150 gram olan tırnaklı ekmek 170 gram, 140 gram olan lavaş ekmeği ise 10 gram arttırılarak 150 grama çıkarıldı. Ancak ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Şanlıurfa'da 1 lira 25 kuruş olan ekmeğin fiyatı 1 lira 50 kuruşa yükseldi.

Şanlıurfa Fıırıncılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, un fiyatlarına bir kez daha zam geldiğini söyleyerek bu artışı ekmek fiyatlarına yansıtmak zorunda kaldıklarını açıkladı. "Somun ekmeği 200 gram olarak kaldı" diyen Karaatlı, "Tırnaklı ekmek 170 gram, lavaş ekmek ise 150 grama çıktı" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49