Öne Çıkanlar polis Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı kaza Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa ANAVATAN Partisine yoğun katılım devam ediyor

ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından ‘Üye kayıt ve toplu katılım’ töreni ve ilçe adayları tanıtımı yoğun katılım gerçekleştirildi. İl Başkanlığında gerçekleşen parti katılımına ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve ANAVATAN Partisine gönül bağı olan kişiler katıldı.

ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığını binasında yapılan ve ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantıda, Viranşehir ve Akçakale ilçe başkanları belirlendi. Viranşehir ilçe başkanlığına getirilen Şefik Direk'in yetki belgesini ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan takdim etti.

ANAVATAN Viranşehir İlçe başkanı olan Şefik Direk, " Viranşehir ilçe başkanlığını bana layık gören genel merkez, İl başkanı Halil Aslan, değerli dostlarıma ve ANAVATAN sevdalılarına teşekkür ediyorum"dedi.

ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ise, yaptığı açıklamada, tecrübeli, dürüst ve ilkeli siyaset yapan Sayın İbrahim Celebi'nin başkanlığında ANAVATAN Partisi’ne olmanın mutluluğun belirti.

Aslan,"Bugün Viranşehir ve Akçakale ilçe başkanlarımızı seçtik, artık güçlü bir şekilde ANAVATAN geliyor. Bizde en şekilde ANAVATAN'ı Şanlıurfa'da temsil edeceğiz. Ayrıca genel Başkanımız İbrahim Çelebi sosyal medya ile canlı bağlanıp partiye katılanları selamlayacaklardı, genel Başkanımız en yakın zamanda ilimizi teşrif edecektir"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49