Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

RTV Öğrencilerinden "Şanlıurfa konulu resim” sergisi açıldı

MYO Radyo ve Televizyon Programcılığı ve Genç İletişimciler Kulübü ile ortaklaşa düzenlediği " Şanlıurfa Konulu Fotoğraf Sergi" açılışı yapıldı.

Kurulan komisyon tarafından 3 bin eserin içerisinde titizlikle 30 eser seçildi. Resim sergisine Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ragıp Terzi, Harusem Müdürü Doç.Dr. Ahmet Göçen, bölüm hocalar, öğrenciler ile sanatseverler katıldı.

Şanlıurfa Konulu Fotoğraf Sergisi'nin açılış konuşmasını Öğr. Gör. Ferhat Kaçar'ın yaptığı serginin önemi ve teşekkür konuşmasını ardından protokolün katılımıyla sergi açıldı.

Sergide fotoğrafları sergilenen üç öğrenciye başarı belgesi verildi. Başarı belgelerini sırasıyla Doç. Dr. Ragıp Terzi Mustafa Bayar'a, Doç.Dr. Ahmet Göçen Hüseyin Kurt'a, Öğretim Görevlisi ve Müdür Yardımcısı Elvan Gökçen Sena Tenekeci'ye takdim etti.

30 eserden oluşan Şanlıurfa konulu resim sergisi ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

“BÜYÜK GAYRET İÇİNDEYİZ”

Hocalarla, öğrencilerle büyük gayret içinde olduklarını söyleyen Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ragıp Terzi: “3 binden fazla fotoğraf arasında Urfa temalı 30 fotoğraf seçilmiştir komisyonumuzun değerlendirmesi sonucu gerçekleşmiştir. Böyle bir faaliyetle Urfa şehrini hem yerelde hem de ulusal boyutta tanıtmak için hocalarımızla, hocalarımızla, öğrencilerimizle büyük gayret içindeyiz” ifadelerini kullandı.

“SERGİDEKİ AMACIMIZ FARKLI PERSPEKTİFTE BAKMAK”

Sergideki amaçlarının kültürel değerlere farklı perspektifte bakmak olduğunu belirten Öğretim Görevlisi Ferhat Kaçar: “Öğrencimizle birlikte böyle bir organizasyon gerçekleştirdik burada da üniversitenin büyük destekleri var. Sergideki amacımız öğrencileri Şanlıurfa’nın kültürel değerlerine, tarihine, yemeklerine, tarihi eserlerine farklı perspektifte bakmalarını sağlamak” diye konuştu.

“GÜZEL BİR ATMOSFERDİ”

Serginin güzel bir atmosfere sahne olduğunu söyleyen Üniversite Öğrencisi Mustafa Bayar: “Hocalarımızla birlikte bir sergi açılışımız vardı bende birkaç fotoğrafla katıldım fotoğraflarımız seçildi yani genel olarak güzel bir atmosferdi böyle atmosferlerin artmasını istiyoruz” dedi.

“GURUR VE MUTLULUK VERİYOR”

3 bin fotoğraf içerisinde kendi fotoğrafının seçilmesinin gurur ve mutluluk verdiğini belirten Üniversite Öğrencisi Berfin Maça: “Sergide fotoğrafımın yayınlanması tabi ki de güzel bir şey bende normalde fotoğraf çekmeyi seven biriyim. 3 bin fotoğrafın içinde seçilmesi ayrıca gurur ve mutluluk veriyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48