Öne Çıkanlar sanlıurfa Harranda odun sobasında yakalandı 1 Ölü Vali Erin sehıt

Bu haber kez okundu.

Özay, Ciğer Pişirip Konuklarına İkram Etti

Türkiye'nin tanınmış mankenlerinden Tuğba Özay,Şanlıurfa'ya geldi. Özay ciğer pişirip konuklarına ikram etti.

Ciğer ikramından sonra açıklama yapan Tuba Özay," İbrahim Tatlıses kadar usta değilim Uzun Suredir Şanlıurfa'ya gelmemiştim Şanlıurfa çok değişmiş güzel olmuş, benim her zaman savunduğum bir şey var Işık Doğudan yükselir Güneydoğu'yu Doğu'yu ve bu yörenin insanlarını çok seviyorum. Bu yörenin tarihini kültürünü bu mozaiği zaten çok seviyorum ve ne zaman bu bölgeye gelsem müthiş heyecanlanıyorum, batıdan buraya çok mesajlar getirdim birçok arkadaşım bu bölgeye gelmek istiyor. Türkiye'nin dört bir yanına gidiyorum Ama özellikle Şanlıurfa olmak üzere bu bölgelere geldiğim zaman müthiş telefonlar geliyor bizde gelmek istiyoruz niye bizi de davet etmedin biz de götürmedin diye, İnşallah Baharda bu bölgeye güzel bir tur organizasyonu düşünüyoruz bir gezi turu amaçlıyorum. Çünkü dediğim gibi batıdaki insanlar hala buranın bu güzelliklerin bu değerlerini bilmiyorlar Peygamberler şehri deyiz Ciğer vadisindeyiz değerli dostumuz Abdurrahman Yaşar'a teşekkür ediyorum. Bizi mekânında ağırladı"dedi.

Ayran bizim milli içeceğimizdir diyen Tuba Özay ocağın başına geçerek misafirlere kendi elleri ile ciğer pişirerek ikram etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49