Öne Çıkanlar muhammed cıhangır çubukcu Alın teri ve emek en yüce değerdir ekıncı 1 Mayısı işçilerle kutladı sanlıurfa haber

Bu haber kez okundu.

Kan bağışı çağrısına bir destek de Başkan Aslan'dan
ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan beraberindeki ANAVATAN İl Yönetimi ile birlikte Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ne giderek kan bağışında bulundular.
Ülke ve Millet olarak zor günler geçirdiklerini ve bu zor günlerde vatandaşların yaşadığı endişenin, Kızılay'ın kan bağışlarında ve kan stoklarında azalmaya sebebiyet verdiğini ifade eden İl Başkanı Aslan, "Hastalarımız için hayati bir öneme sahip olan Kan ihtiyacı için bizlerde bugün ANAVATAN Şanlıurfa İl başkanlığı olarak Kızılay'a Kan Bağışında bulunuyoruz.. Bilindiği üzere korona virüsü ile mücadelede süreçte yaşanan kan stokunun azalması nedeniyle valimizin, Sağlık İl Müdürümüzün ve Kızılay Şube Başkanımızın çağrısı üzerine bizler de birer kan bağışçısı olarak burada kan bağışında bulunduk"diye konuştu.
Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan ise yaptığı konuşmada, “Özellikle son zamanlarda valimizin başlattığı bu kampanyayla ANAVAYAN Şanlıurfa İl Başkanımız Halil Aslan da iştirakiyle kendilerinden de kan alarak bir örnek kampanya olmuştur. Halkımızı bu noktada duyarlılığa çağırıyorum. Gerçekten her türlü hijyenik koşullarla hastalarımızdan 12 ile 15 dakika içerisinde kanı alıyoruz. Hem kendi kan tahlillerini yapılmış oluyor hem de bir can kurtarılmış oluyor. Ben vatandaşlarımızın kan bağışında göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49