Öne Çıkanlar polis Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı muhammed cıhangır çubukcu

Bu haber kez okundu.

İzgi, Eyyübiye'yi Karış Karış Dolaştı

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı İsa İzgi Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler odası başkanı Mehmet Altun'u ziyaret etti. Altun, Eyyübiye'de en çok ismi konuşulan başkan aday adayı olan İzgi'ye başarılar diledi.

Bir çok ilçede Ziraat mühendisi olarak hizmet eden ve en son Eyyübiye Gıda tarım ve hayvancılık ilçe müdürlüğü yaparken vatandaşlar tarafından sevilen aynı zamanda müdürlük kapısı sürekli vatandaşlara açık olan İzgi, İlçede bulunan bütün mahalleri defalarca gezen ve bütün mahalle sakinlerini tanıyan sürekli sahada olan biri olan İzgi'ye en büyük destek Mahalle muhtarlarından geldi. Muhtarlar destek bildiri dilekçelerini AK parti merkezine ve Cumhurbaşkanlığına fakslayarak desteklerini bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49