Öne Çıkanlar harran unıversıtesi Okullar yarında tatil! Şanlıurfa Organ Nakli valı Akçakale merkezli 7 ilde operasyon

Bu haber kez okundu.

İşte Şanlıurfa'nın Doğal Güzellikleri

Zengin bitki örtüsü, Kanyonları, Şelalesi, Kaya Mezarları ve tarihi yapıları ile bölgenin turizm lokomotifi adayı olan Takoran Vadisini gün yüzüne çıkartmak için tanıtım çalışmasına giden Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının el vermesiyle birlikte gezi programları düzenliyor.

Şanlıurfa turizminin cazibe merkezlerinden biri olmaya aday Takoran Vadisi, yapılan girişimlerle gün yüzüne çıkarılıyor. Rehberler eşliğinde gezen öğrenciler Vapurlar ile küçük koyları ve 20 kilometre uzunluğundaki doğal mağarasını, henüz keşfedilmemiş bakir vadisini, Türkiyenin en büyük 3. asma köprüsünü gezdiler.

Gençlerin Şanlıurfa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanımaları için başlatılan gezi ziyaretleri Harran, Göbeklitepe, Halfeti'nin ardından Siverek Takoran ile devam ediyor.

Gerçekleştirilen geziden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Öğrenciler ve onlara eşlik öğretmenleri, bu tür çalışmaların devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZELİHA RÜMEYSA ZEYNEP 5 yıl önce

Ama çok az olmuş urfada bukadar az güzellik yok

Avatar
Dilek 5 yıl önce

Urfa gibi güzel yer yok bence

Avatar
ZELİHA RÜMEYSA ZEYNEP 5 yıl önce

Ama çok az olmuş urfada bukadar az güzellik yok

Avatar
derya 4 yıl önce

Canım urfa

Avatar
URFAAAA 4 yıl önce

ben urfalıyım urfa kadar güzel yer yok bence çünkü urfa HHHAAARRRİİİKKKAAAAAAAAAAAAAA

Avatar
Nafel 4 yıl önce

Evet

banner24

banner49