Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

İsa İzgi, Genç Ve Dinamik Kimliğiyle Dikkat Çekiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Güney Amerika dönüşü kalan iller ve ilçe adaylarımızı açıklayacağız’’ açıklamasının ardından hareketlenen kulislerde heyecan dorukta. Bu kapsamda Şanlıurfa ilçelerinden Belediye Başkan aday adayı olanlarda destek ziyaretlerine devam ediyor

Bu kapsamda 29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Eyyübiye Belediye Başkan adayı olan İsa İzgi'nin adının konuşulan birkaç ismin arasında yer aldığı ve Genel Merkezde isminin projeleriyle öne çıktığı öğrenildi.

Şanlıurfalı bürokrat AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı İsa İzgi Memur-sen Tarım Orman Çalışanları Birliği sendikası Başkanı Salih Şıtıl ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Şıtıl Eyyübiye'de en çok ismi konuşulan başkan aday adayı olan İzgi'ye tam destek verdiklerini belirterek başarılar diledi.

Şanlıurfa'da bürokratlık yapan, aylar öncesinden Eyyübiye'de belediyecilikle ilgili projeler hazırladığı, bu nedenle de vizyonu nedeniyle genel merkezde elinin güçlü olduğu öğrenildi. İzgi'nin adaylık verilmesi halinde projelerini vatandaşlara açıklayacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49