Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

İbrahim Tatlıses'e oğlu rakip oldu
İbrahim Tatlıses’in bir süredir küs olduğu bilinen, ilk eşi Adalet Sara’dan oğlu Ahmet Tatlıses çiğköfte fabrikası açtı . Tatlıses Gıda yönetiminde yıllarca görev ve sorumluluk alan aynı zamanda restoranları bulunan Ahmet Tatlıses, “By Ahmet Tatlıses Çiğköfte” adıyla çiğköfte fabrikası kurdu. İlk şube ise İbrahim Tatlıses’in en güvendiği ve en çok satış yapan Bodrum şubesi oldu.
İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'in rakip olması İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı. İbrahim Tatlıses savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada "Bodrumda bizim çiğ köftemiz satılmıyor siz değerli sevenlerime duyurumdur biz o kişilerle ilişkimizi bitirmişiz halen Gölgem altında satış yapıyorlar çok yakında savcılığa suç duyurusunda şirketimiz bulunacaktır sizlerde BİLİN istedim.!! Başka çiğ köfteyedirebilirler" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49