Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Hikmet Başak’a Çağrı gönül adamı, umudumuz oldu…

Vekil Başak güler yüzü ve mütevazi kişiliği gönüllerde taht kurdu. Gençlere olan ilgi ve alakası gençlerin siyasete olan hevesini arttırdı. Hikmet Başak, Harran, Akçakale ve Eyyübiye’de özellikle sürekli saha da ziyaretlerini devam ettirerek Şanlıurfalılarla iç içe oluyor. Şanlıurfalılar vekillerini sürekli yanlarında görmekten çok mutlular.

Milletvekili Hikmet Başak ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa’nın tanınmış simalarından olan, Federasyon Genel Başkanı, Tumbul ailesi kanaat önderi İsmail Tumbuloğlu,”Eyyübiye’nin en gözde Mahallesi olan Harrankapı da yıllardır yaşamaktayız. Şanlıurfa’nın kurtuluşunda şehit olan dedem Bakır Tumbuloğlu’nun bize mirası olan bu toprakları her koşulda kanımızın son damlasına kadar muhafaza edeceğiz. Bölgemizin insanları her zaman vatanperver olmuşlardır. Bölge halkı olarak sürekli siyaset ile iç içe olduk ama ilk defa Hikmet Başak gibi bir vekilimiz oldu. Hikmet Başak kişiliği ile bize siyaseti sevdirdi ve bu vatana bu millete hizmet etmenin elzem olduğunu bir kez daha gösterdi.

Hikmet Başak AK Parti için büyük bir şanstır, Arapların hamisi bölgenin en sevilen vekilidir. Kişiliği ile gönüllere taht kurmuş kendisine gönül adamı dedirtmiştir.

Hikmet Başak’tan isteğimiz sahalar da bizleri tek bırakmasın, o yürüsün ki yürüdüğü yerler çiçek açsın, onun öncülüğün de çalmadığımız kapı girmediğimiz gönül kalmasın”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49