Öne Çıkanlar sanlıurfa Harranda odun sobasında yakalandı 1 Ölü Vali Erin sehıt

Bu haber kez okundu.

Hemofilide Yeni Tedaviler

Bilimsel Güncelleme- Hemofilide Nihai Bilgiler eğitim seminerinin açılışı hastanemizin Başhekimi Uz Dr Faruk Günak yaptı.. Konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Onkoloji Enstitüsü öğretim üyesi ve Türkiye Hemofili Derneği Başkanı sayın Prof. Dr. Bülent Zülfikar ile hastanemiz Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Kliniğinden Uzm Dr. Başak Şenol katılmıştır.

İlk konuşmada Uzm. Dr. Başak Şenol tarafından Hemofilinin tanı ve tedavisi konusunda bilgiler verilmiştir. Ardından Prof. Dr. Bülent Zülfikar geçmişten günümüze hemofiliye değinmiş ve hemofililerin sorunları ile bunlara çözüm için gerekenleri anlatmıştır. Ayrıca Sayın Zülfikar Hemofilide son gelişmeler mevcut yeni tedaviler ve gen nakli hakkında bilgi vermiştir.

Son olarak Sayın Şenol ve Zülfikar Faktör kullanımında sağlık uygulama tebliğini anlatmış ve interaktif bir oturum gerçekleştirilmiş. Bölgemizde mevcut olan sorunlar tartışılmış ve bunlar için karşılıklı çözüm önerileri sunulmuştur.

Başhekimimiz Sayın Günak tarafından katılımından dolayı Sayın Zülfikar’a teşekkür plaketi sunularak seminer tamamlanmıştır.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHastaneHemofılı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49