Öne Çıkanlar Haliliye Belediyesi sanlıurfa Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı! Başkan Canpolat

Bu haber kez okundu.

Hastane Personeline Yangın Tatbikatı

İtfaiye Müdürlüğü, kamu, kurum ve kuruluşlarındaki personeli yangınlara ve doğal afetlere karşı bilinçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tatbikat yaptı. Tatbikata, devlet hastanesi personeli, hemşireler ve doktorlar katıldı.

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tatbikatın öncesinde kısa bir seminer verirken, seminerde muhtemel bir yangında ilk müdahalenin ne kadar önemli olduğu anlatıldı.

Devlet hastanesi bahçesinde yapılan tatbikatta, temsili olarak ateş yakılarak yangın tüpü ile nasıl söndürüleceği ve yangın esnasında binada mahsur kalan vatandaşların nasıl tahliye edileceği uygulamalı olarak hastane personeline gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49