Öne Çıkanlar Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası sugsat

Bu haber kez okundu.

Harran Türkiye’de Rekor Kırdı
Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekili seçimleri yapıldı. Herkesin büyük bir merakla beklediği ve seçimin Türkiye’de geçeceği yeni yönetim sistemini de büyük ölçüde etkiliyordu. Başkanlık seçiminden önce yapılacak son seçim olan 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı sistemi Anayasa değişikliğine ilişkin yapılan halkoylamasında rekor kıran Harran Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği %96’lık oy ile Türkiye’de yine rekor kırdı.
Şanlıurfa’da 1 milyon 70 bin seçmen sandık başına gitti. Harran ilçesinde ise 35 bin 239 kişi sandık başına giderek oy kullandılar. Şanlıurfa genelinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a %64.77 oranında oy alırken AK Parti ise %42.49 oranında oy aldı. Ne kadar milletvekili seçimlerinde düşüşler yaşansa da Cumhurbaşkanlığında Şanlıurfalılar yine seçimini Erdoğan’dan yana kullandı. Harran Ovası yine tarafını Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yana kullanarak, %96,08 oranı ile Türkiye’de rekora imza attı.
Türkiye rekorunun kırıldığı Harran'da sevinç gösterileri devam ediyor. Harran'da rekora imza atmanın gururunu yaşayan vatandaşlar duygularını paylaştı.
Halil Kızıl,” Herkese hayırlı olsun bize yine gururlandık, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci çıkması Harran açısından ve Türkiye acısından gurur verici oldu, şampiyonluğu kimseye kaptırmadık diye çok sevindik, Cumhurbaşkanın tekrar başa gelmesi Türkiye ve Dünya acısından büyük bir kazançtır” şeklinde konuştu.
İsmail Erdal, “Harran doğuştan ‘Tayyip Erdoğan’a her zaman destek çıkmıştır. Ben onun için oyumu ona verdim ondan yana kullandım”ifadelerini kullandı.
Ali Aka, Bizim köyde 404 oy vardı hepsi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gitti, tabanca mermisiz olmaz biz ilk önce Cumhurbaşkanına oy verdik sonra milletvekillerine”dedi.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise,” Daha önce 3 Seçim’de Harran hep birinci oldu şimdi ise yeni başkanlık seçiminde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı mahcup çıkarmadık ve ilk kez uygulanan başkanlık seçiminde Harran yine rekor bir oy ile Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır Harran vefalıdır reisi yalnız bırakmaz Bütün seçmenlere ve Harran halkına teşekkür ediyorum şampiyonluğu Harran ve Harranlılara yakışır”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49