Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de  doğalgaz borusu patladı

Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi yeni adliye binası yanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yeni adliye binası için kaza çalışması kepçe operatörü, doğalgaz borsusunu patladı. Borunun patlamasıyla kokuyu fark eden çevredeki vatandaşlar olay yerinden uzaklaşarak durumu itfaiye, emniyet ve doğalgaz acil ekibine bildirdi.

Olayın haber verilmesi ile olay yerine itfaiye, doğalgaz ekibi ve emniyet ekibi sevk edildi. Ekipler yaşanacak olumsuzluklara karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Doğalgaz borusunun patladığı haberini alan Şanlıurfa Barosu avukatları, yaptığı seminere ara vererek baro çevresinden uzaklaştı. Onarım için kesilen doğalgazın ardından seminer kaldığı yerden devam etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49