Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi ile gençler üniversite hayallerine kavuşuyor
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Haliliye Belediyesi’nin geleceğe yatırımları sürüyor.
Eğitime öncelik veren projelerle gençleri hayallerine hazırlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bünyesindeki kütüphane, okuma salonları ve etüt merkezlerinin yanı sıra ücretsiz dershane hizmeti veren üniversiteye hazırlık kursu ile öğrencileri sınav maratonunda yalnız bırakmıyor. Üniversiteye hazırlık kursunda uzman eğitmenler eşliğinde konu anlatımları ve soru çözümlerine katılan öğrenciler, düzenli olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi ve Temel Yeterlilik Testi ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi kendini ölçme şansı yakalıyor. Haftanın 3 günü düzenlenen ve ÖSYM formatının uygulandığı deneme sınavı ile eksik konularını ve yanlışlarını görme şansı yakalayan kursiyerler, hayallerine daha emin adımlarla hazırlanıyor. Yıl boyu faydalandıkları üniversiteye hazırlık kursunda ücretsiz deneme sınavlarıyla kısa süre içerisinde net sayılarını artırdıklarını ifade eden gençler, sunulan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyor.
Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise ücretsiz dershane hizmetinden yararlanmak ve deneme sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerin, Cengiz Topel İlkokulunda kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49