Öne Çıkanlar polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Halfeti Ankara'da Tanıtılıyor

Şanlıurfa’nın marka ilçesi Halfeti, bu kez de Ankara’da tanıtılıyor. Halfeti Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şeref Albayrak’ın girişimleriyle, Türkiye’deki birçok önemli fuarda tanıtılan ve vizyonuyla kentin marka ilçesi haline gelen Halfeti, Ankara Valiliği himayesinde düzenlenen ‘’Somut Olmayan Kültürel Miras Tanıtım Günleri’’nde tanıtılıyor.

Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, ilçenin Aile Destek Merkezi’nde kurs gören kadınlarının el emeği göz nuru ürünlerini önemli etkinlikte tanıtıyor.

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği ve RUAN Fuarcılık organizasyonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünün desteğiyle gerçekleşen tanıtım günlerinde Halfeti Belediyesi’nin standı en iyi stand seçildi.

Tanıtım günlerinde Halfeti Belediyesi’nin standını önemli isimler ziyaret etti.

Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, standı ziyaretlerinin anısına; Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül’e, Ankara Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kur’a, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş’e Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer’e Halfeti’ye özgü yöresel ürün armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49