Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Hafta Sonunda Binlerce Kişi Balıklıgöl'e Akın Ediyor

Şanlıurfa’da hava sıcaklığı 45 dereceyi buluyor. 9 Günlük Kurban bayramında tatile çıkmayan Yerli halk serinlemek için Balıklıgöl platosuna giderek yeşil alan ve suyun serinliğinden faydalanırken yerli ve yabancı turistler ise gezmek için bölgeyi tercih ediyor. Sıcak havaya rağmen il dışından gelen turistler, Balıklıgöl platosunu geziyor. Balıklıgöl ve su kanallarını gezen turistler, tarihi mekanları gezmeyi de ihmal etmiyor. Hazreti İbrahim’in doğduğuna inanılan mağaranın yanı sıra tarihi camileri de gezen turistler, burada dua edip bol bol fotoğraf çektiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49