Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Şanlıurfa Organ Nakli valı Okullar yarında tatil!

Bu haber kez okundu.

Güven, “Vatandaşlarımıza Kendimizi Anlatıyoruz”

AK Parti Şanlıurfa Kadın kolları başkanı ve Haliliye Belediye meclis üyesi Demet Saatçi Güven, Karaköprü Belediye başkan adayı Metin Baydilli ile kadın kolları üyeleri 31 Mart yerel seçimler çalışmalar kapsamında hastane ve Engelliler derneğini ziyaret ettiler.

Güven “Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ettik, yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Allah acil şifalar versin dileklerinden bulundu, Bizler her zaman vatandaşlarımızla ve kadınlarımızla beraber olmaya, varsa sorunlarını, taleplerini dinlemeye, destek ve dualarını almaya devam ediyoruz. Girilmemiş ev dokunulmamış gönül bırakmayacağız. Biz de bu şiarla hareket edip, sahada daha da etkin olabilirsek zafer 31 Mart gecesi bizlerin olacaktır. Bunun bilincindeyiz, kadın Kollarımızla mevcut belediye başkan eşleri ile belediye başkan adayları eşleriyle, 13 ilçe kadın kollarımızla, il kadın kollarımızla hep birlikte güçlü kadınlar güçlü Şanlıurfa diyerek başaracağız" ifadelerini kulandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49