Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Güven,  Kitap Fuarını Ziyaret Etti

Kitap fuarına AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve kadın kolları yönetimi de eşlik etti. Güven ve beraberindekiler yazar ve yayın evleri sahipleriyle bir süre sohbet etti.

Güven fuarda gezen çocuklarla ilgilendi, katip tavsiyelerinde bulundu.

Fuar ziyaretinden sonra açıklamada bulunan Güven, fuara yoğun bir ilginin olduğunu ve ilgi gösterenlerin yaş ortalamasının da çok genç olması kendisini heyecanlandırdığını ve sevindirdiğini söyledi.

Güven, “Türkiye’de okuma oranı Avrupa’nın çok gerisinde. Bu nedenle herkesin kitap okuması gerekiyor. İslam’da da ilk ayet oku’dur. Okuyan hiçbir toplum geri kalmamıştır. Şanlıurfa’daki herkesi kitap fuarını ziyaret etmesini istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49