Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Güven, Eyyübiye Kadın Kolları Kongresine Katıldı

Eyyübiye Kadın Destek Merkezi’nde gerçekleşen kongreye; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Başkan Yardımcıları; Faruk Bayuk, Cemil Çadak, İbrahim Kaymaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin danışmanı Ümran Mutlu Bilim ve partililer katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Eyyübiye ilçesinin öneminden bahsetti. Eyyübiye’nin gerek barındırdığı genç nüfus ve gerekse de mevcut konumu itibari ile kendileri için önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Güven, geleceğe şekil veren kadınlar olarak önce memleketleri sonra da coğrafyanın geleceği için çok çalışmaları gerektiğini bildiklerini ifade etti. 24 Haziran genel seçimlerinden alınlarının akıyla çıkacaklarını da vurgulayan Başkan Güven, Eyyübiye AK Kadınlarınelde edecekleri başarıyla ülkenin geleceğine büyük katkılar sağlayacaklarını vurguladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise konuşmasında ‘’Demokrasi Kahramanları, Türkiye’nin Kadınları’’ sloganı ve ifade ettiği anlamla çok güçlü yarınlara hep birlikte gideceklerini söyledi. Güçlü bir Türkiye için, istikrarlı bir Türkiye için, istikbali garantili alına alınmış bir Türkiye için kadınlarla birlikte kadınların dualarıyla yarınlara umut ile bakmaya devam edeceklerini de ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise kongrede yaptığı konuşma da AK Parti hükümetleri döneminde kadınlara sağlanan pozitif ayrımcılıkları anlattı. Yıldız, yine hükümetleri döneminde kadınların özellikle de siyasete katılımlarının geçmiş dönemlere nazaran mukayese edilemeyecek şekilde arttığını vurguladı.

AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, kongreye katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49