Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Güven, 'Bu Zamanın Nene Hatunları,  Şerife Bacıları, Kara Fatma'larıyız'

AK Kadın Kolları, yaklaşan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti kadın kolları başkanı Demet Saatçi Güven, Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba katılımıyla Akçakale ilçe kadın kolları Teşkilat istişare toplantısı yapıldı.

İstişare toplantısına AK Parti kadın kolları başkanı Demet Saatçi Güven'in yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan'ın eşi Ayşe Ayhan ile teşkilat yöneticileri katıldı.

AK Kadın Kolları Üyeleri, yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

Yapılan istişare toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti kadın kolları başkanı Demet Saatçi Güven," “2001 Yılında kurulmuş olan partimizin Genel başkanı kurucusu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi hayattaki en büyük değişikliği biz kadınlar için gerçekleştirmiştir. Siyasi anlamda olduğu gibi her alanda kadınları önünü açmıştır. Bize güvenen ve bizlere inanan bir anlayışın neferleriyiz biz, bizler kaleyi içten fetih etmeliyiz işte bu yolda ilerlerken bu zamanın aslında bizler Nene Hatunları, Şerife bacıları, Kara Fatma'larıyız nasıl ki bu bereketli toprakları emeklerimizle işliyorsak 24 Haziran seçim sürecinde yürekleri emeklerimizle işleyeceğiz Çat kapılarımızla insanların yüreklerini dokunmaya devam edeceğiz ve sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49