Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi, Kırsaldaki Öğrencileri Desteklemeye Devam Ediyor
Kırsalda eğitim gören öğrencilerin sosyal aktivitelere katılımının sağlanması, kaynaşmaları ve eğitim öğretimde başarılarının artırılmasını hedefleyen Taşıma Merkezli Okullar Arası Bahar Şenliği kapsamında; bilgi yarışmaları, masa tenisi, dart, satranç, futbol ve voleybol turnuvaları, halk oyunları gibi etkinlikler düzenlendi.
Turnuva kapsamında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi amacıyla düzenlenen bahar şenliği kapanış törenine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, uhuvvet yani kardeşliğin kaynaşma ile başladığını ifade ederek, “Uhuvvet sevgiyle, istişareyle başlar. Burada gördüğüm kadarıyla, servis şoförlerimize kadar herkes bu şenliğe dâhil olmuş. Onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.
Geçen yıl da bahar şenliklerine destek verdiklerini hatırlatan Başkan Kuş, şenliklerin düzenlenmesinde emek ve katkılarından dolayı Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir’e, öğretmenlere, muhtarlara ve öğrencilere teşekkür etti.
Bahar şenliklerinin düzenlenmesine destek veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Kudret Kurnaz da, bu tür şenliklerin öğrencilerin hafızasında unutulmaz izler bırakması nedeniyle önemli olduğunu ifade ederek, devamını diledi.
Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen bahar şenliklerinin, kırsalda yaşayan çocukların eğitimine sunduğu katkıları anımsatarak, şenliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından, bahar şenliklerine katılan okulların öğrencileri, hazırladıkları tiyatro gösterileri, halk oyunları, sıra gecesi etkinliklerini sergileyerek büyük beğeni topladılar.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, program sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyalar ve çeşitli hediyeler ile bahar şenliklerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere günün anısına teşekkür plaketleri verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48