Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Dicle’den Müşterilerine Aşure İkramı
Dicle Elektrik bünyesinde çalışan aşçılar, sabah saatlerinden itibaren kazanlarda hazırladıkları aşureyi Müşteri Hizmetleri’ne gelen müşterilere ikram etti. Bazı illerde, görevlilerle birlikte İl Müdürleri de aşure dağıtıma yardımcı oldu.
Dicle Elektrik tarafından elektrik borçları için başlatılan gecikme cezalarını silme ve borca özel indirim kampanyasının devam ettiği döneme denk gelmesi nedeniyle aşure dağıtımı büyük ilgi gördü.
Birlik, beraberlik, bereket ve paylaşma dönemi olan Muharrem dolayısıyla aşure ikramından memnun olanlar bu geleneğin devam ettirilmesi gerektiğini ifade ederek Dicle Elektrik’e teşekkür etti. Dicle Elektrik yetkilileri ise, Muharrem ayının toplumsal dayanışmaya, birlikteliğe ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaElektrıkDicel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49