Öne Çıkanlar sugsat Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası

Bu haber kez okundu.

Demirkol, Bölge Şampiyonu ve Türkiye Dördüncüsü Oldu

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye spor Atletiz takımı genç sporcular büyük başarı elde etti. Mersin'de düzenlenen Atletizm Bölge Şampiyonasına katılan sporcular elde ettikleri derecelerle ilçenin gururu haline geldi.

Demirkol Eyyübiye belediyesi spor kulübünde lisanslı spor lisesinde 2. Sınıf örgencisi 2 yıl önce Atletizme başladı. Demirkol Mersin'de düzenlenen genç kızlar 200 metre yarışmasında 27.55 lik dereceyle bölge şampiyonu oldu. Ardından Bursa'da düzenlenen Türkiye şampiyonasında Türkiye 4.cüsü olarak tamamladı.

12 Yaşındaki Fatmanur Akcifçi Diyarbakır'da yapılan naili moran bölge şampiyonasında Bölge şampiyonu oldu. Bünyemin Polat, Şanlıurfa yapılan yarışmada 100-200 metre bölge şampiyonu, Zeynep Güleli ise Mardin'de düzenlenen bölge şampiyonasında 3 Bin metre ile bölge şampiyonu oldu.

Eyyübiye Belediyesinde Atletizm Antrenör Casım Bakır," İlçemizdeki gençlerin çok büyük başarılar var. Bir çok ilde düzenlenen yarışmalarda bölge şampiyonluğu ile döndüler, şimdi yeni yarışmalara hazırlanıyoruz, hedefimiz yükselttik Kentimize gururlandırmaya çalışacağız"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49