Öne Çıkanlar urfa haber polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı!

Bu haber kez okundu.

Demir, Dolar artışı ürünlere yansıdı

Dolardaki dalgalanma vatandaşı ve esnafı olumsuz etkilemeye devam ettiğine dikkat çeken Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Esnaflarından Ali Demir, yedek parçaların çoğunun ithal olduğundan dolayı dövizdeki aşırı artışında yedek parçalarının fiyatlarının artmasına neden olduğunu ifade etti.

 Ali Demir: “Doların yükselmesinden dolayı birçok parçaya yüzde 100, yüzde 150 zam geldi bu da işlerin aksamasına neden oluyor” dedi.

“BİRÇOK PARÇAYA YÜZDE 100, YÜZDE 150 ZAM GELDİ”

Dolardaki yükselişlerden dolayı birçok parçaya yüzde 100, yüzde 150 zam geldiğini ifade eden Esnaf Ali Demir: “Doların yükselmesinden dolayı birçok parçaya yüzde 100, yüzde 150 zam geldi bu da işlerin aksamasına neden oluyor. Vatandaşların alım gücü de kalmadı” dedi.

“100 LİRAYA ALDIĞIMIZ BİR PARÇA ŞİMDİ 200 LİRA”

Daha önce 100 liraya aldıkları bir parçanın şimdi 200 lira olduğunu söyleyen Esnaf Demir: “Daha önce mesela 100 liraya aldığımız bir parçayı şimdi 200 liraya alıyoruz yani biz ne kadara satacağız yani bu durumdan ister istemez bizde alıcı da kötü etkileniyoruz” ifadelerini kullandı.

“KONTAK KAPATACAK DURUMA GELDİK”

Ali Demir: “Fiyatların yükselmesinden dolayı bütün esnaf arkadaşlar araca binmeye takatimiz kalmıyor. Bugün 1 litre yakıt 15 lira yani ister istemez kontak kapatacak duruma geldik” dedi.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Son olarak doların sabit seviyede durması için yetkililere çağrıda bulunan Esnaf Ali Demir: “Doların sabit seviyede durdurulması için yetkililere çağrıda bulunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49