Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli Okullar yarında tatil!

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'ya geliyor

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat 3 Aralık tarihinde Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa programıyla ilgili basın açıklaması düzenledi.

Haliliye Belediyesi Göbeklitepe Gastronomi Merkezinde gerçekleşirken basın toplantısında Başkan Kırıkçı, Kırıkçı, düzenlenen basın toplantısında cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 milyar liralık yatırımın açılışını yapacağını açıkladı.

Kırıkçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’yı çok özledi, gerek pandemi gerek bazı sebepler ile uzun süredir ilimize gelemeyen Cumhurbaşkanımız 3 Aralık günü Şanlıurfalılar ile bir araya gelecek. Burada toplu açılış töreni yapacak ve bu miting değildir. Fakat, açılış da olsa Cumhurbaşkanımızı sevenlerin katılımı yoğun olacağı için açılış miting havasında geçecektir. Tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızı bekliyoruz saat 13:00’ta Abide’ye bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49