Öne Çıkanlar ak partı harran unıversıtesi Okullar yarında tatil! canlı skor Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Çocuk Oyun Parkı 19 Mayıs'ta Açılıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımında sona gelinen Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyasını inceleyerek yetkililerden fiziki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Tüm detayların gözden geçirildiği alanda bir değerlendirme yaparak sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Türkiye'nin en büyük yeşil alan projelerinden biri olan GAP Vadisini hayata geçireceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "3,5 Milyon Metrekare GAP Vadisi ile Şanlıurfa'ya yeni bir Yeşil alan kazandırıyoruz" şeklinde konuştu.
GAP Vadisi'nin etaplar halinde Şanlıurfalıların hizmetine girdiğini belirten Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Başkanlığımızın yapmış olduğu ve Türkiye'de alan itibariyle Türkiye'de en büyük yeşil ve sosyal alan projesi olan GAP Vadisi etaplar halinde Şanlıurfalıların hizmetine giriyor. Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyasını 19 Mayıs itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. GAP Vadisi etapları planlanırken her etaba farklı fonksiyonlar yüklendi. Su ve Kayak (SUKAY) Merkezi gençlerimizin su sporları ile ilgilenebileceği bir alan olarak planlandı. Şanlıurfa'nın Bilim ile ilgilenmesi için Şanlıurfa Bilim Merkezini kuruyoruz ve şuan çalışmalar devam ediyor" dedi.
19 Mayıs da açılması planlanan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası, 30 Bin metrekareden oluşuyor. Projede 18 adet farklı oyun grubu, macera parkuru, masa tenis alanları, langırt oyun masaları, 10 kaydırak, yüksek halatla tırmanma parkuru, biyolojik gölet, su oyun alanı, kum havuzu, oturma birimleri, piknik alanları, kamelyalar, trambolin, tırmanma duvarı, boyama duvarı ve kuru havuzlar yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Ataman 5 yıl önce

Serüven Park www.seruvenpark.com bu işinde hakkını vererek yapmış, ellerine sağlık.

banner24

banner49