Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli Okullar yarında tatil!

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, Herkesi Kucaklamak Arzusundayız
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonunda vatandaşların evlerine konuk olup, bayramını kutladı. Paşabağı, Yakubiye, Ferahkent, Süleymaniye ve Hızmalı Mahallelerini gezen Başkan Çiftçi, bu mahallelerde yaşayan vatandaşların evlerine konuk oldu. Vatandaşların sorunlarını dinleyip yerinde çözen Başkan Çiftçi, esnaflarla da sohbet edip bayramlarını kutladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çiftçi, mahalledeki çocuklara oyuncak hediye etti.
HERKESİ KUCAKLAMAK ARZUSUNDAYIZ
Yaklaşan Kurban Bayramı dolaysıyla evlere konuk olup vatandaşların bayramlarını kutladıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, herkesi kucaklamak ve onlara misafir olmak arzusunda olduklarını belirterek, “Bayram tatiline girmiş bulunmaktayız. Biz de Şanlıurfalı kardeşlerimizle, vatandaşlarımızla Bayram öncesi hasbihal etmek, hal ve hatırlarını sormak için evlerine misafir olduk. Bayrama kadar evlerine misafir olmaya devam edeceğiz. Şehrimizde yaşayan tüm insanlarımızı kucaklamak ve onlara misafir olmak arzusundayız. Allah’ın izniyle Şanlıurfalı hemşerilerime misafir olmaya devam edeceğim.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaCıftcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49