Öne Çıkanlar polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Çevik Kuvvet Projesinde Son Durum!

Bölgenin en büyük 'Karaköprü Kavşak' projesinin en geç 2 yılda tamamlanması öngörülüyor fakat çalışmaların zaman zaman ödeneksizlikten durma noktasına gelmişti.

Şanlıurfa’da trafiğin en çok sorun yaşandığı bölgelerden biri olan noktada Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevreyolu yönlerinden gelen yollar kesişiyor. Çevik kuvvet olarak bilinen Karaköprü Kavşak projesi bittiğinde; trafik akışının en yoğun yaşandığı bölgede araçlar ışıklara takılmadan Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevre yolları istikametlerine yönelecek.

Şanlıurfa trafiğine nefes aldırmak için çaba büyük çaba sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız sorunu çözmek için daha önce bir çok görüşmeler yaptığı ve konunun takipçisi olacağı belirtilmişti.

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’nın Karayolları’nın projesi olduğunu belirten Beyazgül, Büyükşehir sınırları içinde olması nedeniyle konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Konuyu AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanına bizzat ilettiklerini bildiren Beyazgül, Biz sadece burada yapılanları, yapılması gerekenleri Ankara’ya her defasında rapor ettik. İl başkanımız ve şahsım konuyla yakından ilgilendik’’ dedi.

Beyazgül'ün büyük baskısı ve çabası sonuç vermeye başladı. Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar hızlandı, Kavşakta iki üç aya kadar Kent merkezi ile Karaköprü geliş gidiş iki yönlü olarak açılması planlanıyor.

Haber: Mustafa Bayar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin kaya 5 yıl önce

kaç yıldır bitmedi 3 aydamı bitecek.rant uğruna halkı perişan ettiniz.benim hakkım haram olsun size

banner24

banner49