Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Çeşitli suçlardan aranan 22 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, devriye ekipleri, motosikletli yunus timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin görevlilerinden oluşan yüzlerce polisin katılımı ile geç saatlere kadar denetimler gerçekleştirildi.

Şanlıurfa genelinde çeşitli noktalarda ve caddelerde yapılan denetim sırasında durdurulan 2 bin 387 araç ve 294 motosiklet tek tek aranırken 8 araç ve 1 motosiklet trafikten men edildi.

7 bin 87 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapıldı. Denetimler sırasında; 4 adet ruhsatsız silah, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 18 kilo kaçak tütün ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Çeşitli suçlardan aranan 22 şüpheli şahıs ise gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49