Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Çarşı Esnafı Dertli

Eyyübiye ilçesi Haşimiye meydanında yük taşıyan motosiklet esnafı turistlerin gelmemesi ve satışların olmaması nedeniyle yük bulamadıklarını söyledi.

Bir çok ürün pazarın bulunduğu Haşimye meydanında esnaflar işsizlikten yakındıklarını söyledi. Normal olarak yaz aylarında yerli turistlerin gelmesiyle işlerin açıldığını söyleyen Yük taşıyıcı esnaflar, bu yıl yaz ayı olmasına rağmen iş yapamadıklarını söyleyerek, işsizlikle boğuştuklarını kaydetti.

Motosiklet ile yük taşıyan Kerim Dadaş," Benim 6 çocuğum var hepsi daha çok küçük evimin masrafı benim üzerimde ama son bir aydır hiç iş olmuyor, esnaf satış yapmadığından bize yükte gelmiyor, burada çay ocağın yanında veresiye çay içiyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaEsnaf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49