Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli valı

Bu haber kez okundu.

Çadır Kentte Yeni Elektrik Hatları Çekiliyor

Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde iki yıl aradan sonra çadır yenileme çalışmaların sona ermesinden sonra,şimdide açıkta kalan elektrik hatlarının toprakla izolasyon çalışmalarına başlanıldı.Elektrik hatlarının insan güvenliği açısından iş makinelerin alana toprak getirilerek üzeri örtülmeye başlandı.Bugün itibarı ile dokuz nolu mahalleden başlayan izolasyon çalışmaları,diğer mahallerdeki izolasyon çalışmaları ile devam edecek.

Çalışmaları yerinde denetleyen Afad çadır kent müdürü Deniz Özsubaşı,mahalle muhtarlarına talimat vererek herkesin çadırının çevresindeki açıkta olan kabloları örtmesi gerektiğini dile getirdi.İnsan güvenliği açısından elektrik kablolarının toprakla örtülmesi gerektiğini vurgulayan Özsubaşı,bu gibi çalışmaların ihmal edilmemesi gerektiğini dile getirerek,herkesin bu gibi konularda üzerine düşeni yapması gerektiğini çalışanlara hatırlattı.

Çadır kentte mevcut olan dokuz mahallenin kış gelmeden elektrik kabloların toprakla örtülmesi çalışmalarının bitirileceği dile getirildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaElektrık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49