Öne Çıkanlar ak partı harran unıversıtesi Okullar yarında tatil! canlı skor Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Filosuna 27 Otobüs Eklendi

Kent merkezinde yaşanan toplu taşımadaki yoğunluk ve Ulaşımda vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla ilk etapta Şanlıurfa’ya kazandırılan 27 otobüsün tanıtımı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kamu kurum müdürleri ve misafirler katıldı.

27 otobüsün tanıtımında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şu ifadeleri kullandı;

“Göreve Başlattığımız Gün Kollarımızı Sıvadık”

Göreve Başlattığımız gün kollarımızı sıvadık diye konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; “göreve gelmeden önce konuşmuştuk; göreve başladığımız gibi kollarımızı sıvayacağız işimize bakacağız. Biraz önce bir belediye başkanımız ifade etti memleketin kangrenleşmiş sorunların hepsine el atıyoruz el atmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“Eksik Araç Sayısı 175 Adet”

175 adet aracın lazım olduğunu söyleyen Başkan Beyazgül; “Geldiğimiz gibi ilk görünen sorun ulaşımdı ve hemen araç alımı için talimat verdik ve ilk araç filomuzu Şanlıurfa’nın Emrine sunduk. Bitti mi tabi ki bitmedi ne kadar araç lazım hesabını yaptık ve 175 adet araç daha bize lazım. Geçenlerde Çevre ve Şehirçilik bakanımız geldi ifade etti araç sayı eksikliğini ve inşallah bakanımız ile beraber eksik olan aracı tamamlayacağız” dedi.

“Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Ederiz”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız; “Bugün Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilimizin değişik bölgelerinde ve hatlarında çalıştırmak üzere alınan 27 adet otobüsün hizmete alınması töreni vesilesiyle bir aradayız, ben başta büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere BELSAN Genel Müdürlüğü yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49