Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri seferber oldu!
Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesine bağlı Koçören Mahallesi 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, ihbarı alır almaz ivedi bir şekilde olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.

BAŞKANVEKİLİ AKSOY, YANGINI OLAY YERİNDE TAKİP ETTİ
Şanlıurfa'da sabah saatlerinde 2. Organize tekstil fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında ve yerinde müdahalesiyle kontrol altınaalındı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Av. Ahmet Aksoy da haberi alır almaz bölgeye giderek söndürme çalışmalarını yakından takip etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin 12 araç 30 personelle, Organize Sanayi İtfaiyesinin de 4 aracıyla cansiperane bir şekilde söndürme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanvekili Av. Ahmet Aksoy itfaiye ekiplerinden bilgiler aldı. Yangının tamamen kontrol altına alınmasına kadar olay yerinden bir an olsun ayrılmayan Aksoy, sahada çalışmaları yönetti.
Yangının daha kısa sürede söndürülmesi ve kontrol altına alınabilmesi amacıyla içerisinde hızlı tutuşabilen tekstil ürünlerinin yer aldığı fabrikanın iş makineleri yardımıyla önce duvarları yıkıldı. Ardından itfaiye ekipleri etkin bir mücadele ile yangını yaklaşık 4 saat süren bir çalışmanın neticesinde kontrol altına almayı başardı. Bölgede söndürme çalışmaları devam ediyor.

Fabrikadaki yangında çalışan işçilerin bayram nedeniyle izinli olması, olası bir faciayı önledi. Her hangi bir cana zarar gelmemesi sevindirirken alevlere teslim olan fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49