Öne Çıkanlar Haliliye Belediyesi sanlıurfa Başkan Canpolat Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Büyükelçiler Göbeklitepe'ye Hayran Kaldılar

Dün gece bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, başkanlığında AB'nin 24 ülke büyükelçisi ve AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Göbeklitepe'yi gezdiler.

Dünya tarihinin en eski kalıntıları olarak bilinen ve 11 bin 500 yıllık geçmişe sahip olan tarihi Göbeklitepe, Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, başkanlığında AB'nin 24 ülke büyükelçisi kendisine hayran bıraktı. Göbeklitepe'yi gezerek Kültür müdürü Aydın Aslan'dan bilgiler alan Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Göbeklitepe'nin, tarihi mekanlara hayran kaldıklarını ve unutulmaz bir geçmişe sahip olan bir kent olduğunu ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49