Öne Çıkanlar Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu sanlıurfa sanlıurfaü Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı! Urfada Taziyeden Dönen Aile Kaza Yaptı

Bu haber kez okundu.

Bu Yarışta Tarih Ve Spor İç İçe

Şanlıurfa, sportif aktivitelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Kayıtların devam ettiği ve şu ana dek 30'a yakın ilden 200'e yakın sporcunun başvuru yaptığı 2. Urfa Sokakları Dağ Bisikleti Yarışı, 13 Mayıs Pazar günü saat 09.00'da Balıklıgöl Platosundan start alacak. Tarihi Urfa sokaklarında toplamda 5 bin 830 metreden oluşacak yarışta yine tüm kategoriler bazında toplam 25 bin lira para ödülü sahiplerini bulacak.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN DAVET

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da son yıllarda düzenlenen birbirinden önemli organizasyonların bu haftaki buluşmasında pedal çevirecek tüm sporculara başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'mıza sportif ve eğitim yönündeki aktiviteler çok yakışıyor. Bunun için eğitim buluşmalarına ve spor alanındaki organizasyonlara önem veriyoruz. Tüm ilçelerimizde yaptığımız spor kompleksleri ve kültür merkezlerinin vermiş olduğu olumlu gelişmeler aslında bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Şimdi de önceki yıllarda düzenlediğimiz Urfa Sokakları Dağ Bisiklet Yarışı'nın devamı olan ikinci buluşmamızı düzenliyoruz. Pazar günü startını vereceğimiz yarışmaya tüm Şanlıurfa halkını davet ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49