Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Bircan O Göreve Getirildi

Şanlıurfa'da çok sayıda okulda idarecilik ve Milli Eğitim müdürlüğünde şube müdürlüğü ve çeşitli görevlerde bulunan Haliliye ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Cihan Bircan Suruç ilçesinin yeni Milli Eğitim müdürü oldu.

Bundan sonraki çalışmalarında Suruç İlçesinde eğitim çitasını yükseltmek için çalışacaklarını belirten Bircan " yeni eğitim öğretim yılı ve bundan sonraki süreçte eğitime yönelik yapacağımız çalışmalar ve projelerle eğitimde başarıdan başarıya koşmak için son sürat çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Suruç ilcesine atanmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Bircan " Suruç 'taki sorunları biliyorum.İdareci öğretmenlerimizle öğrencilerimizi kucaklayıp aynı hedefler doğrultusunda yol alarak bu güzel ilçemizde Eğitimdeki sorunları hep birlikte çözüp başarıya ulaşacağız " dedi.

Bircan çalışmaları kapsamında ilk olarak ilçede görev yapan Okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49