Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Biçerler tarlaya girdi

Türkiye'nin Büyük tahıl üretim merkezlerinden biri Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde biçerdöverler tarlalarda çalışmaya başladı. Kış mevsiminin sert geçmesi ve yağışların geç başlaması hasadın birkaç hafta geç yapılmasına neden oldu.

Şanlıurfa’da bu yıl kurak geçen kış ve yağışlı geçen İlkbahar mevsimlerinde bölgede hububat ekili alanlarda rekolte iyi geldiği belirtildi. İlk hasat edilen buğday 1 lira 200 kuruştan işlem görürken makarnalık sert buğday ise 95 kuruştan alıcı buldu.

üründen bu sene istedikleri verimi aldıklarını belirten Buğday üreticileri "Sadece buğday değil tüm ürünlerimizden iyi ürün almayı ve iyi fiyattan satmayı umuyoruz. 100 dönüm alana buğday ekimi yaptım. Bu sezon ortalama 60 ton ürün alacağımızı umuyorum. Fiyatlar da 1 lira seviyelerinde devam ediyor." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49