Öne Çıkanlar sugsat Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası

Bu haber kez okundu.

Belsan'da Büyük Vurgun!
BELSAN A.Ş’de Satın Alma biriminde çalışan M.K isimli kişi Urfa Kart parasını zimmetine geçirip izini kaybettirdi. Olayın aslı ise, BELSAN A.Ş günlerdir M.K isimli şahsa ulaşmaya çalışıyor. Belli bir gün geçtiği ve işe gelmediği için iş çıkışı veriliyor. Daha sonra yetkililer tarafından incelemelerde ortaya çıkıyor ki, M.K isimli şahıs zimmetine 1 milyona yakın bir parayı geçirdiği ve kaçtığı iddia edildi.
Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şehir içi toplu taşımanın yapıldığı Belsan'da 6 yıldır çalışan M.K., kurumun bankaya yatırılması gereken paraları zimmetine geçirdi. Yıllık izin isteyen M.K.'dan şüphelenen şirket yetkilileri, kasada büyük miktarda açık olduğunu fark edip görevinin başında kalmasını istedi. Şirket yetkilileri hesapların yeniden incelenmesi için harekete geçerken, M.K. sırra kadem bastı. Ortadan kaybolan M. K., hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi

Büyükşehir'den Yazılı Açıklama Yapıldı
BELSAN A.Ş çalışanı M.K isimli şahıs hakkında çıkan haberlerle ilgili BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak'ın basın açıklaması aşağıya çıkarılmıştır.
"M.K isimli şahsın sorumlu olduğu alanda uzmanlarımız tarafından yapılan incelemeler sırasında M.K isimli şahıs izin talebinde bulunmuştur. İzin talebi şirketimiz tarafından reddedilmiş, sorumlu M.K görevden uzaklaştırılmış iş akdi de feshedilmiştir. Konunun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenmesi için 22.08.2017 tarihinde Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur.
Araştırılan konu ile ilgili şirketin zararının olup olmadığı hususunda Yönetim Kurulumuz tarafından Mali Hizmetler ve Hukuk Müşavirliğince 22.08.2017 tarihinde inceleme başlatılmıştır. Söz konusu şahıs M.K ile ilgili incelemeler uzmanlar tarafından halen yürütülmektedir.
Konu ile ilgili işlemlerin tamamı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat ÇİFTÇİ'nin talimatı ile Yönetim Kurulumuz tarafından BELSAN A.Ş Genel Müdürlüğümüzce resen yapılmaktadır. Bilgi kirliliğinin önüne geçmek amacıyla konu ile ilgili açıklamalarımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz"

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırBelsan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49