Öne Çıkanlar sugsat Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası

Bu haber kez okundu.

Bayram Bilançosu Belli Oldu

Kurban Bayram tatilinin 10 güne çıkmasıyla birlikte vatandaşlar yollara döküldü. Her yıl yaşanan kazalar bir kez daha kendini gösterdi. Bayramın ilk 7 günününde 70 vatandaş hayatını kaybetti.

Bakanlar Kurulu kararı ile 10 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinde, yine yollar kan gölüne döndü. 25 Ağustos Cuma günü mesainin sona erdiği saat 18.00'den, bayramın birinci günü olan 1 Eylül Cuma günü saat 21.00'e kadar toplam 121 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 70 kişi öldü, 368 kişi de yaralandı.

25 Ağustos Cuma günü saat 18.00'den sonra Bolu'da 2, Ediren, Sakarya, Konya ve Muğla'da meydana gelen toplam 6 kazada, 3 kişi öldü, 24 kişi de yaralandı.

26 Ağustos Cumartesi günü ise İstanbul, Bolu ve Konya'da 2'şer, Aydın, Niğde, Kırıkkale, Çorum, Kocaeli, Gaziantep ve Isparta'da 13 kaza oldu. Bu kazalarda 8 kişi öldü, 41 kişi de yaralandı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaTrafık Kazası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49