Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Şanlıurfa Organ Nakli valı Okullar yarında tatil!

Bu haber kez okundu.

Başkan Gülpınar, 23 Nisan’da koltuğunu minik öğrencilere devretti
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeniyle makamlar çocuklara bırakıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, makamını Şehit Mustafa Çiftçi ilkokulu öğrencisi Ahmet Sefa Zaman ve Sudenaz Düzgün’e bıraktı.
Minik Başkanlar Zaman ve Düzgün, Başkan Gülpınar’ın makam koltuğuna oturdu. Heyecanlı olduğu gözlemlenen minik Başkan Ahmet Sefa Zaman ve Sudenaz Düzgün, okullarına spor sahası yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.
Başkanlık makamında ilgili birimleri arayan minik Başkanlar, talimat üstüne talimat yağdırdı. Başkan Düzgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade ederek makam koltuğuna oturmalarını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür etti. Minik Başkanların sözleri üzerine Başkan Gülpınar, öğrencilerin doğuştan başkan olduklarını söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu devrettiği minik başkanlara çeşitli hediyeler verdi.
BAŞKAN GÜLPINAR SOSYAL MEDYADAN YAZAN HATİCE’ DURU'NUN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın makam koltuğuna sürpriz bir isim daha oturdu. Sosyal medya aracılığıyla Başkan Gülpınar’a ulaşan 4. Sınıf Öğrencisi Hatice Duru’un isteğine kayıtsız kalmayan Başkan Gülpınar, minik öğrenciyi makamına davet etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın makam koltuğuna oturan Hatice Duru’nun heyecanlı olduğu gözlemlenirken makama oturmanın heyecanı ile etrafına gülücükler saçan Hatice Duru, 23 Nisan Çocuk Bayramını buruk bir şekilde yaşadıklarını ifade etti. Gazze’de yaşanan katliamlardan dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını anlatan Duru, ‘’Bugün 23 Nisan, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır. Bu 23 Nisan’da bütün çocuklara barış ve huzur gelmesini diliyorum. Bu 23 Nisan’da içimiz biraz buruk, çünkü Gazze’deki kardeşlerimin de bizler gibi yaşadığı, oynadığı ve okuduğu bir dünya istiyoruz’’ dedi.
Başkan Gülpınar, düşüncelerini paylaşan Duru’yu alkışlayarak tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49